MENU

Facilitator

Onze Motivista Coaches staan tevens klaar als facilitator om uw organisatie en teams te begeleiden bij het verwezenlijken van hun volledige potentieel door middel van interactieve en doelgerichte bijeenkomsten.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Missie en visie tot leven brengen: We faciliteren inspirerende sessies die de missie en visie van uw organisatie centraal stellen en deze verankeren in de bedrijfscultuur én structuur.
  • Strategiebepaling en -implementatie: Onze rol als facilitator is het begeleiden van strategische sessies om samen met uw team concrete strategieën te ontwikkelen en tot uitvoering te brengen.
  • Veranderprogramma’s: Tijdens veranderprogramma's ondersteunt een ervaren facilitator essentiële sessies met het programmateam en de stakeholders om zo effectief mogelijk tot de juiste afstemming te komen.
  • Innovatie: We creëren een stimulerende omgeving voor innovatie door interactieve workshops en brainstormsessies te faciliteren die de creativiteit binnen uw organisatie bevorderen.
  • Teamdynamiek en -building: We organiseren teamsessies die de teamdynamiek versterken en de onderlinge band versterken, met als doel effectiever samen te werken.
  • Communicatie, houding en gedrag: Als facilitator helpen we teams bij het verbeteren van communicatievaardigheden, het ontwikkelen van een positieve houding en het bevorderen van constructief gedrag binnen het team.
  • Samenwerken, veiligheid en vertrouwen: Door middel van een teamsessie bevorderen we een cultuur van samenwerking, veiligheid en onderling vertrouwen binnen teams.
  • Teamoverstijgende samenwerking: We faciliteren sessies die gericht zijn op multidisciplinaire samenwerking tussen teams om zo de uitwisseling van kennis en expertise te bevorderen.
  • Programma’s voor leiderschap en ontwikkeling: Onze rol als facilitator omvat ook het begeleiden van programma's voor leiderschapstraining, traineeships en de ontwikkeling van jonge professionals.

Bij Motivista geloven we in de kracht van interactieve en op maat gemaakte bijeenkomsten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij als facilitator uw organisatie en teams kunnen ondersteunen bij het behalen van succes!

Koffie of champagne?

Brainstormen zonder koffie is als bezinning zonder groene thee. Of proost je liever alvast op het succes dat we samen gaan behalen?
Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij zijn bezorgers van positieve impact. We dagen uit, verbinden en stimuleren mensen om zelf in actie te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen we door te focussen op mindset en gedrag, cultuur en leiderschap met onze integrale aanpak.

FOLLOW US ON

Schrijf een reviewEvaluatieformulier trainingen

Motivista

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
 
Karin Werlemann
© 1991-2024 Motivista | Alle rechten voorbehouden
Realisatie: Blauwe Nacht
Top