MENU

Prisma

Het Prisma Profiel onthult begrenzers en onbenut groeipotentieel binnen de organisatie. Prisma legt knelpunten bloot en laat zien welke factoren je kunt verbeteren. Gedragspatronen worden zichtbaar en je ziet waar deze door ontstaan en hoe deze patronen in stand worden gehouden.

Met deze informatie kun je bepaalde factoren verbeteren waarmee je de gedragspatronen, die niet helpend zijn, doorbreekt.

Doorbreek oude patronen met de inzichten uit Prisma

Als mensen samen werken is het belangrijk dat ze samenwerken op een manier die voor iedereen werkt en prettig is. Teams en medewerkers die vanuit intrinsieke motivatie hun talent benutten, hun energie hooghouden en in flow zijn, bereiken de beste resultaten voor de organisatie.

Maar wat als dat niet lukt? Je kunt er pas iets aan doen als je weet hoe dat komt.

Hoe ontdek je de oorzaken? Zodat je weet je wat er moet gebeuren?

Integrale kijk Prisma

IJzersterk is de integrale kijk die Prisma op de organisatie biedt.
Je kunt het zien als een foto van de organisatie waardoor je ziet hoe de mensen de organisatiecultuur en het samenwerkingsklimaat ervaren. Met Prisma kun je in- en uitzoomen op persoonlijk-, team- en organisatieniveau waardoor je de organisatie vanuit verschillende invalshoeken bekijkt.

Je ziet in één oogopslag wat zich in de organisatie afspeelt op het gebied van samenwerken, houding en gedrag. Je leert waar gedragspatronen vandaan komen en hoe je deze kunt doorbreken wanneer ze niet helpend zijn.

Door met Prisma aan de slag te gaan versterk je de onderlinge verbinding van de mensen.
De verbinding met zichzelf, hun team, de organisatie én met de klant.

Koffie of champagne?

Brainstormen zonder koffie is als bezinning zonder groene thee. Of proost je liever alvast op het succes dat we samen gaan behalen?
Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij zijn bezorgers van positieve impact. We dagen uit, verbinden en stimuleren mensen om zelf in actie te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen we door te focussen op mindset en gedrag, cultuur en leiderschap met onze integrale aanpak.

FOLLOW US ON

Schrijf een reviewEvaluatieformulier trainingen

Motivista

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
 
Karin Werlemann
© 1991-2024 Motivista | Alle rechten voorbehouden
Realisatie: Blauwe Nacht
Top