MENU

Lagant Business Builders gaat verder als Motivista

Door Karin Werlemann
|
Lezen in: 1 minuut

Beste partners en relaties van Lagant Business Builders,

Welkom bij Motivista! Na drie prachtige jaren als onderdeel van Lagant Groep, kondigen we vol enthousiasme een nieuwe fase aan in ons bedrijf. Vanaf nu gaan we zelfstandig verder onder de naam Motivista!

Motivista staat voor het creëren van beweging door intrinsieke motivatie en eigenaarschap te stimuleren binnen teams. Onze focus op zingeving, authenticiteit en eigenaarschap blijft onveranderd. Motivista vertegenwoordigt de kracht van verandering die ontstaat wanneer teams en individuen vanuit een diepere motivatie samenwerken.

We zijn trots op deze leidende principes en kijken ernaar uit om organisaties te begeleiden in de transformatie naar een betekenisvolle toekomst. Motivista omvat alles waar onze coaches voor staan en dagelijks ervaren: dynamisch, gedreven en gericht op voortdurende groei.

Onze reis gaat verder en we nodigen jullie uit om samen met ons deze nieuwe fase te ontdekken. Blijf ons volgen voor inspirerende verhalen, spannende projecten en alle beweging die nog komen gaat!

Dank voor jullie vertrouwen en tot gauw bij Motivista!

Met beweging en enthousiasme,
Het Motivista Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koffie of champagne?

Brainstormen zonder koffie is als bezinning zonder groene thee. Of proost je liever alvast op het succes dat we samen gaan behalen?
Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij zijn bezorgers van positieve impact. We dagen uit, verbinden en stimuleren mensen om zelf in actie te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen we door te focussen op mindset en gedrag, cultuur en leiderschap met onze integrale aanpak.

FOLLOW US ON

Schrijf een reviewEvaluatieformulier trainingen

Motivista

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
 
Karin Werlemann
© 1991-2024 Motivista | Alle rechten voorbehouden
Realisatie: Blauwe Nacht
Top