MENU

Persoonlijke coaching

Persoonlijk leiderschap als motivatiekracht

Merk je dat je het soms lastig vindt om jouw focus, motivatie en energie vast te houden? 

Dat alles wat er op een dag speelt, op het werk maar misschien ook thuis, van invloed is op hoe je je voelt? Wat weer van invloed is of je een goede of minder goede werkdag hebt? Vraag je je af wat je zelf kunt doen om er een goede werkdag van te maken? 

Iedereen binnen de organisatie heeft het potentieel om een leider te zijn. Bij Motivista benadrukken wij persoonlijk leiderschap als een fundamentele pijler. Wij helpen je door jou tijdig te leren herkennen wanneer je uit flow raakt, waardoor dat komt en wat je er zelf aan kunt doen. Wat ligt er binnen jouw eigen cirkel van invloed en waar heb je een ander voor nodig? 

Enkele voorbeelden: 

  • Je zit niet helemaal lekker in je vel, merkt dit aan jezelf, aan je gedrag en hoe collega’s daarop reageren, maar vind het lastig om dit te delen en bespreekbaar te maken; 
  • Je werkt hard, wilt alle ballen in de lucht houden, maar weet eigenlijk dat dit niet houdbaar is op de lange termijn; 
  • Je mist afstemming binnen de samenwerking of je merkt dat niet alle randvoorwaarden zijn ingericht die je nodig hebt om je dagelijkse werk goed te kunnen doen; 
  • Je hebt behoefte aan professionele ontwikkeling, maar je hebt het idee dat dit niet gehoord of begrepen wordt. Hierdoor krijg je het gevoel dat jouw doorgroeikansen beperkt zijn. 

Hoe wij jou hierbij ondersteunen 

Wij helpen je om inzicht te krijgen in de actie-reactie werking tussen jouw eigen intenties en die van de omgeving. Welke factoren zijn er van invloed op jouw stemming, flow en energie? Wat doen die invloeden met hoe jij reageert? Wat zou je anders kunnen doen om de actie-reactie werking positief te beïnvloeden? Voor jezelf en voor jouw collega’s? 

Onze aanpak moedigt je aan om jouw persoonlijke waarden te integreren in jouw werk, wat leidt tot een diepere betrokkenheid en een groter gevoel van voldoening. Samen creëren we een werkomgeving waarin je je gewaardeerd voelt voor wie je bent en de manier waarop jij bijdraagt. 

Wij ondersteunen in persoonlijk leiderschap ontwikkeling, competentie ontwikkeling en loopbaanontwikkeling. 

Het resultaat 

Als je lekker in je vel zit, doet waar je goed in bent èn blij van wordt, dan voel je je meer betrokken en heb je meer energie. Je bent een ambassadeur voor de organisatie, collega's en de klant. Omdat je vanuit flow en intrinsieke motivatie bijdraagt en waarde levert!

Ontdek:

Koffie of champagne?

Brainstormen zonder koffie is als bezinning zonder groene thee. Of proost je liever alvast op het succes dat we samen gaan behalen?
Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij zijn bezorgers van positieve impact. We dagen uit, verbinden en stimuleren mensen om zelf in actie te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen we door te focussen op mindset en gedrag, cultuur en leiderschap met onze integrale aanpak.

FOLLOW US ON

Schrijf een reviewEvaluatieformulier trainingen

Motivista

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
 
Karin Werlemann
© 1991-2024 Motivista | Alle rechten voorbehouden
Realisatie: Blauwe Nacht
Top