MENU

Coaching

Onze Motivista Coaches acteren als organisatiecoach, teamcoach of individuele coach afhankelijk van waar de behoefte ligt. De focus ligt altijd op het creëren van beweging van binnenuit. Onze coach aanpak richt zich op de intrinsieke motivatie van de mensen en hun te coachen op een mindset van eigenaarschap en daadkracht om positieve invloed te hebben.

Ontdek de Kracht van Coaching
Welkom bij onze coaching diensten, waar wij geloven in de kracht van begeleiding en groei. Of je nu een leider bent die zoekt naar effectieve strategieën, een team dat streeft naar betere prestaties, of een individu op zoek naar professionele ontwikkeling, onze coaching programma’s zijn ontworpen om jou te ondersteunen op jouw weg naar succes.

Coaching is een krachtig proces van begeleiding en ondersteuning, gericht op het inspireren en uitdagen van individuen en teams om hun volledige potentieel te bereiken. Het biedt een gestructureerde en ondersteunende omgeving waarin doelen helder worden gesteld, obstakels worden overwonnen en groei wordt gestimuleerd.

De Motivista Coach die jullie het beste kan ondersteunen is afhankelijk van jullie uitdaging en behoefte.


Organisatie Coach

Onze Organisatie Coaches richten zich op het begeleiden van de organisatie als geheel. Dit kan betrekking hebben op zaken als veranderingsmanagement, cultuurverandering, strategie-implementatie en het verbeteren van de algehele prestaties van de organisatie.

Deze coaches werken vaak op een meer strategisch niveau, waarbij hij/zij de leiders en managers van de organisatie ondersteunt bij het ontwikkelen van hun leiderschap om de organisatie verder te helpen. De focus ligt hierbij op het creëren van de juiste randvoorwaarden op gebied van structuur en cultuur.
De structuur gaat over de manier waarop de organisatie is ingericht en bestuurd wordt.
Is dit afgestemd op de klantbehoefte en het dagelijks werk dat de mensen hiertoe uitvoeren?

De cultuur gaat over het creëren van de juiste randvoorwaarden en cultuur waarin mensen zich kunnen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Daarnaast is onze Organisatie Coach ook de Leiderschap Coach voor het managementteam. Want met alleen het creëren van de juiste randvoorwaarden ben je er nog niet als organisatie. Leiders hebben een voorbeeldrol die de mensen inspireren, faciliteren en waarbij de leiders zelf toegankelijk zijn om een open en veilige sfeer te creëren. Onze leiderschap track begeleidt leiders op het gebied van hun persoonlijke, professionele en leiderschap ontwikkeling.


Team Coach

Onze Team Coaches begeleiden teams en helpen ze in bij hun teamontwikkeling.

Onze Team Coaches richten zich op het verbeteren van de teamdynamiek, het vergroten van de effectiviteit van communicatie en samenwerking binnen het team, het oplossen van conflicten en het behalen van zijn doelen.

Ze helpen het team om de afstemming en samenwerking met andere teams te versterken, zodat er geen ruis of miscommunicaties ontstaan en zij gezamenlijk bijdragen aan de doelen van de organisatie.


Persoonlijke Coach

Onze Persoonlijk Coaches begeleiden medewerkers, managers en leidinggevenden in hun professionele en persoonlijk ontwikkeling.

De coach richt zich op de groei van het individu, zoals leiderschapsontwikkeling, het verbeteren van communicatie- en managementvaardigheden, stressmanagement, loopbaanplanning en persoonlijke effectiviteit.

Hoewel er overlappingen kunnen zijn tussen de rollen van deze coaches, verschillen ze in hun focus en het niveau waarop ze binnen de organisatie opereren. Organisatiecoaches werken op het niveau van de hele organisatie, teamcoaches concentreren zich op specifieke teams en persoonlijk coaches werken met individuen binnen de organisatie.

Koffie of champagne?

Brainstormen zonder koffie is als bezinning zonder groene thee. Of proost je liever alvast op het succes dat we samen gaan behalen?
Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij zijn bezorgers van positieve impact. We dagen uit, verbinden en stimuleren mensen om zelf in actie te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen we door te focussen op mindset en gedrag, cultuur en leiderschap met onze integrale aanpak.

FOLLOW US ON

Schrijf een reviewEvaluatieformulier trainingen

Motivista

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
 
Karin Werlemann
© 1991-2024 Motivista | Alle rechten voorbehouden
Realisatie: Blauwe Nacht
Top