MENU

Organisatie coaching

Ontketen het Potentieel van Jouw Organisatie 

Heb je het idee dat je nog niets alles uit je bedrijf haalt, dat je samen met de mensen meer zou kunnen bereiken? Bijvoorbeeld omdat jullie zijn vastgelopen in een eindeloze cyclus van veranderingen of dat strategie en dagelijks werk niet genoeg op elkaar afgestemd zijn? Of merk je dat verbeterinitiatieven steeds weer verloren gaan in de hectiek van alledag? Dan is het tijd voor een frisse aanpak. 

Bij Motivista begrijpen wij de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om veranderingen succesvol door te voeren, de werkdruk gezond te houden en tegelijkertijd werkgeluk te bevorderen. Onze coaches hebben de juiste kennis, vaardigheden en ervaring om je hierin te ondersteunen. 

Pijnpunten die wij helpen oplossen gaan veelal over de uitdagingen en kosten die verloop, verzuim, personeelstekort en de wens om te veranderen met zich meebrengen. 

Enkele voorbeelden: 

  • Vastlopen in veranderingen:  
  • Veel organisaties ervaren frustratie omdat veranderingen niet het gewenste resultaat opleveren. Wij helpen je om de juiste koers te vinden en die vast te houden. 
  • Verlies van momentum: Het is makkelijk om het momentum te verliezen te midden van de dagelijkse chaos. We bieden structuur en focus om ervoor te zorgen dat je organisatie op koers blijft. 
  • Balans tussen werkdruk en werkgeluk: Een hoge werkdruk en personeel tekort kan leiden tot burn-out en demotivatie. Zorg goed voor je mensen en zij zorgen goed voor de organisatie. 

De oorzaak 
Onze ervaring leert dat de oorzaak vaak bestaat uit meerdere factoren en vraagt om een brede en integrale kijk op de organisatie. Veelal ligt de oorzaak bij een gebrek aan tijd, prioriteit, budget, faciliterend leiderschap en begrip van wat medewerkers drijft en motiveert.  

Hoe wij jou hierbij helpen 
Wij richten ons op het begeleiden van de organisatie als geheel. Dit kan betrekking hebben op zaken als veranderingsmanagement, cultuurverandering, strategie-implementatie en het verbeteren van de algehele prestaties van de organisatie. 

Motivista helpt leiderschapsteams met een concrete en pragmatische aanpak om wat er onderwater in de organisatie speelt boven water te halen. Hierdoor worden problemen zichtbaar en ontstaat er de kans om de ruis die daardoor ontstaat aan te pakken. Het weghalen van ruis zorgt ervoor dat de teams zich weer volledig kunnen focussen op het werk zelf.  

Met het leiderschapsteam gaan we aan de slag om te kijken waar de gedragspatronen door ontstaan en wat er nodig is om deze gezamenlijk te doorbreken. 

Het resultaat 
Wanneer de organisatiestructuur en cultuur zo goed mogelijk zijn afgestemd op de klantbehoefte, kunnen teams zonder ruis waarde leveren voor de klant en daarmee voor de organisatie. Leiders stralen vertrouwen en daadkracht uit. Hiermee inspireren en stimuleren zij de mensen om hetzelfde te doen. 

Maatwerk
Geen bedrijf, geen klant en geen uitdaging is hetzelfde. Standaard oplossingen werken volgens ons niet. Wij kijken naar wat er op dit moment het beste bij de organisatie past. Op die manier kunnen we samen stapsgewijs leren, experimenteren en verbeteren om tot een unieke oplossing te komen. Wij helpen jullie om de beweging van binnenuit te starten én vast te houden. Onze aanpak past doormiddel van maatwerk naadloos in jullie normale werkdag. Het maatwerk kan variëren van een insprerende lunch & learn sessie tot begeleiding van een aantal maanden, wij sluiten aan op jullie specifieke behoefte en beschikbaarheid.

Klaar om de Productiviteit te Verhogen en Samenwerking te Verbeteren? 
Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze organisatiebegeleiding, leiderschap coaching, workshops en trainingen jouw bedrijf kunnen helpen om deze uitdagingen aan te gaan en jouw doelen te bereiken. 

Bekijk ook onze:

Koffie of champagne?

Brainstormen zonder koffie is als bezinning zonder groene thee. Of proost je liever alvast op het succes dat we samen gaan behalen?
Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij zijn bezorgers van positieve impact. We dagen uit, verbinden en stimuleren mensen om zelf in actie te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen we door te focussen op mindset en gedrag, cultuur en leiderschap met onze integrale aanpak.

FOLLOW US ON

Schrijf een reviewEvaluatieformulier trainingen

Motivista

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
 
Karin Werlemann
© 1991-2024 Motivista | Alle rechten voorbehouden
Realisatie: Blauwe Nacht
Top