MENU

Onze integrale aanpak

Van werkdruk naar werkgeluk

De organisatiestructuur en cultuur vormen de basis van elke organisatie. Het beïnvloedt hoe de verschillende teams en afdelingen samenwerken, de klanten bedienen en of de mensen lekker in hun vel zitten. Als het op een bepaalde plek niet lekker loopt raakt dit de rest van de organisatie. Een brede blik en integrale aanpak helpen om het domino-effect te overzien. Wij bieden hulp om op het juiste moment bij het juiste team uitdagingen in het proces, de structuur of de cultuur aan te pakken zodat zij zich weer kunnen focussen op hun doelen/de doelen van de organisatie.

Onze integrale aanpak richt zich om die reden op de cultuur, de processen én de structuur.

Onze integrale aanpak werkt tegelijkertijd bottum-up en top-down en zorgt hiermee dat de drie principes van een wendbare organisatie door iedereen worden uitgedragen.

YOWYO! mindset

Wanneer de processen leidend zijn zie je vaak weerstand ontstaan. Ons uitgangpunt zijn de mensen en de mindset. Wanneer de YOWYO! mindset wordt begrepen en doorleefd, ontstaat er een cultuur waarin de mensen zelf het initiatief nemen. Het zijn namelijk de mensen die het beste weten welke processen en structuren er versnellend of juist vertragend werken.

Deze kennis is de basis om manieren van samenwerken te versterken en processen versnellend in plaats van vertragend te laten werken. Het doel is ten slotte om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Onze integrale aanpak focust zich op leiderschap en de drie principes van een lerende organisatie. Want wanneer de organisatie structuur en cultuur zo goed mogelijk zijn afgestemd op de klantbehoefte, kunnen teams zonder ruis waarde leveren voor de klant en daarmee voor de organisatie.

Of het nu om een startende of lopende verandering gaat, onze coaches helpen je om van veranderbehoefte naar verandervisie naar succesvol veranderen te komen. Ondersteunend aan de coaching kunnen zij helpen met toepassing en ontwikkeling van de:

  • YOWYO! mindset
  • Organisatie begeleiding
  • Team begeleiding
  • Persoonlijk begeleiding

Koffie of champagne?

Brainstormen zonder koffie is als bezinning zonder groene thee. Of proost je liever alvast op het succes dat we samen gaan behalen?
Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij zijn bezorgers van positieve impact. We dagen uit, verbinden en stimuleren mensen om zelf in actie te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen we door te focussen op mindset en gedrag, cultuur en leiderschap met onze integrale aanpak.

FOLLOW US ON

Schrijf een reviewEvaluatieformulier trainingen

Motivista

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
 
Karin Werlemann
© 1991-2024 Motivista | Alle rechten voorbehouden
Realisatie: Blauwe Nacht
Top